Ciorba radauteana

de Lau in Ciorbe, 26 Sep 2013 | 6659 vizualizari

 

by gaby

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui(de tara)
  • 1 piept de pui
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi+1 morcov pentru calit
  • 3 foi de dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 ceapa mare
  • piper boabe
  • sare
  • 300 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 3 galbenusuri
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde(eu nu am avut)
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Curatam radacinele,le spalam,le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita,

Adaugam ceapa curata,morcovii curatati si taiati in 2,crenguta de cimbru,foile de dafin,boabe de piper,carnea de pui si apa 

Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte,

Scoatem carnea si legumele,iar in zeama lasta daca este putina mai adaugam apa

Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete,carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc,

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina,

Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana,amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase 

Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min,timp in care adaugam usturoiul pisat,otet si condimente dupa gust,patrunjel verde tocat

Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei,dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana